Täna sai ka tööd teha

Täna sai ka tööd teha. Mure tekkis see et joonistel ei olnud märgistatud neetide mõõdud( foto järgi eksimine mõõduga oli ligi 8 mm. Muud ei jäänud midagi kui võtsin muuseumist igasuguseid soomusplaate to ajast ja tuli välja et needi pea mõõt on 19-20 mm.Müügis selliseid neete ei ole, kõige suurem mõõt mida pakuti oli 16 mm. Baltiс polt-is sai ostetud poldid mille pea oli sobilikus mõõdus.Сегодня удалось еще повозится с броневиком.Проблемой стали заклепки.на чертежах не указаны их размеры а погрешность при измерении с фотографии составила 8 мм.пришлось переворошить музейные бронеплиты того времени и получилось что типичные для того времени заклепки имели размер 19-20 мм. в магазинах только 16( максимальный размер) пришлось сдатся Baltic polt -у. Нашел болты с подходящими шляпками надо было только сошлифовать цифры)))

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga